ANBO Roze is bezig met een onderzoekje naar de relatie tussen grootouders en roze kleinkinderen. Op Roze zaterdag 2012 hebben we een kleine enquête gehouden onder jongeren, nu proberen we de grootouders te interviewen. Daarvoor hebben we namen nodig van grootouders met roze kleinkinderen. Er heeft een oproep gestaan in de ANBO Courant en op de website Roze50+, maar tot nu toe levert dat een beperkt aantal adressen op.

Nu leggen we de vraag bij jou:
Ken je hetero- grootouders met homoseksuele kleinkinderen? De landelijk werkgroep ANBO Roze wil graag met hen praten over hun ervaringen. ‘Uit de kast komen’ heeft niet alleen gevolgen voor een LHBT’er (lesbisch, homoseksueel, biseksueel en transgender) maar ook voor de omringende familie en vrienden. Hoe ervaren zij dat? Kunnen ze erover praten met hun omgeving? Is de relatie met hun LHBT-familieleden verbeterd of verslechterd? Door middel van interviews wil de werkgroep hier graag meer inzicht in krijgen.

Meer informatie

Ken je iemand die wil deelnemen aan dit oriënterend onderzoek? Neem dan contact op met Reino van der Meer. Dat kan per mail; Reino@zeelandnet.nl en telefonisch op telefoonnummer; 0113 56 11 95 of 065233139.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts