Al een tijdje wordt er veel gesproken over de gevaren van online dating en niets voor niets met de dood van Orlando in februari en groepsmishandeling van een man in Dordrecht in maart. Toch wordt online dating massaal gebruikt en lijkt het niet meer weg te denken in onze tijd.

Dus wat kunnen wij als gemeenschap doen om online dating zo veilig mogelijk te maken? En wat kun jij zelf doen om je veilig te voelen?

In deze editie van “Let’s talk about…” gaan we met een krachtige panel met Beyong Veldkamp Jo-Ann With Manju Reijmer Tomas Derckx, en onder leiding van Olave Basabose in gesprek. Hierna gaan we met z’n allen aan de slag om ervaringen en concrete tools te delen waar we mee verder kunnen. Net als altijd in The Hang-Out 070 focussen we op bi-culturele LHBTQIAP, en zal er ook zeker aandacht zijn voor de diversiteit binnen onze gemeenschap. De resultaten zullen online geplaatst worden!

Programma:
18:30 inloop
18:45 avondeten
19:30 – 20.15 panel o.l.v. Olave
20.15 – 20.30 Pauze
20.30 – 21.15 groepssessies
21.15 – 21.30 plenaire afsluiting

Taal: Engels met mogelijkheid om te vertalen in Nederlands.
Graag aanmelden per mail: aanmelden@thehang-out070.nl. Dan ontvang je de locatie, we houden deze graag privé voor de veiligheid van onze gemeenschap.

Toegankelijkheid:
De locatie is toegankelijk voor rolstoelen. Helaas is de toilet niet toegankelijk voor rolstoelen en er zijn ook geen handvatten in het toilet.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts