Op maandag 5 november is er een extra vertoning van de film Girl in de filmzaal van Theater Dakota. Aanvang 20.00 uur. Prijs €8 (Ooievaarspas €4). Kaarten via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Dakota (Zuidlarenstraat 57). Meer informatie: www.theaterdakota.nl

Meesterwerk ‘Girl’
Girl schetst het leven van de 15-jarige Lara, wier grootste droom is om carrière te maken als ballerina. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Echter, samen met haar vader en jonge broertje tracht ze de wereld te trotseren. Tijdens het Filmfestival van Cannes sleepte Girl verschillende prijzen in de wacht. Debuterend regisseur Lukas Dhont werd bekroond met de prestigieuze Camera d’Or, de jonge hoofdrolspeler Victor Polster won de prijs voor de Beste Vertolking, de internationale pers beloonde Girl met de Prix Fipresci en de film won ook nog eens de Queer Palm. Bij de wereldpremière tijdens het Filmfestival van Cannes werd de film beloond met een minutenlang durende staande ovatie.

Regisseur: Lukas Dhont / drama / BE / Duur: 100 minuten

Voor het COC kunnen we een korting aanbieden. Kaartje kost €6 (ipv €8). Actiecode: COC GIRL. Alleen geldig voor de vertoning op maandag 5 november. 

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts