Marlayne Sahupala (SBS6 en One Good reason bij Eurovisiesongfestival) presenteert op zaterdag 6 december 2014 het Nationaal COC Songfestival in Den Bosch. Merel Moistra zal met VOX ROSA voor COC Haaglanden haar beste beentje voorzetten. Het Songfestival vindt plaats in ‘Theater aan de Parade’ met aansluitend een after-party op dezelfde locatie met een optreden van de Steady Habits en lekkere beats van DJ Monique.

Merel Moistra

Comédienne en zangeres Merel Moistra (bekend van o.a. cabaretprogramma Mind-Fuck op Wandel-Gympen) gaat dit jaar voor een sportieve revanche. Vorig jaar was namelijk een succes en een debacle tegelijkertijd: Merel had de meeste punten, maar werd door overschrijding van de tijdslimiet gediskwalificeerd. COC Haaglanden heeft nu besloten Merel opnieuw op pad te sturen om de beker met de grote oren naar de hofstad te halen. Deze keer gaat ze niet alleen: een selectie van 5 gouden kelen uit Mannenkoor Vox Rosa begeleidt haar. Tijdens het Songfestival verassen zij het publiek met haar zelf geschreven nummer ‘(Als je je) Ogen open doet’. Op naar sportieve revanche en de winst!

Korting op kaarten

Kaarten voor het festival zijn te koop op www.cocsongfestival.nl. Speciaal voor leden van COC Haaglanden kunnen we de kaarten voor 15 euro aanbieden i.p.v. 18,50 euro. Wil je van dit aanbod gebruikmaken, stort dan per kaartje 15 euro op rekeningnummer 643939, t.n.v. COC Haaglanden Den Haag, onder vermelding van je lidnummer en de tekst “COC Songfestival”.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts