In de week van de coming out dag ontvangen wij op dinsdag 9 oktober de schrijver Mounir Samuel in bibliotheek Naaldwijk. Mounir Samuel past helemaal in deze week (hij is geboren als vrouw, maar nu man) en zijn boek Liefde is een rebelse vogel (van de zomer gelezen, erg mooi boek!) gaat over allerlei vormen van seksualiteit. Helemaal top dus. Bovendien is hij een lijstschrijver (hij mag dus voor de boekenlijst op de middelbare school gelezen worden).

Schrijver en journalist Mounir Samuel richt zich voortdurend op de betekenis van vrijheid. Tijdens deze wervelende lezing, waarin hij ook voordraagt uit eigen werk, laat hij de vele dimensies van vrijheid zien en grenzen van geaardheid, geloof, gender en geografie volledig vervagen.

Mounir Samuel (1989) is een Egyptisch-Nederlandse politicoloog, journalist en auteur van o.a. de roman Liefde is een rebelse vogel, de young adult-novel Dansen op golven traangas en zijn meest recente boek God is groot: eten, bidden en beminnen met moslims. De boeken zullen tijdens de avond te koop zijn en er wordt gesigneerd.

9 oktober 2018, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Naaldwijk
Kosten: €5,- voor leden/€ 7,50 voor niet-leden

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts