Mounir Samuel (1989) is een Egyptisch-Nederlandse politicoloog, Midden-Oostendeskundige, blogger, auteur en fly-in correspondent Midden-Oosten en Noord-Afrika voor de Groene Amsterdammer. Op donderdag 17 januari is hij te gast in Bibliotheek Naaldwijk waar hij in gaat op de bekentenis van vrijheid. In de wervelende lezing De grootste vrijheid, waarin hij ook uit eigen werk zal voordragen, laat hij de vele dimensies van vrijheid zien en laat hij de grenzen van geaardheid, geloof, gender en geografie volledig vervagen.

Mounir Samuel is auteur van o.a. de roman ‘Liefde is een rebelse vogel’, de young adult-novel ‘Dansen op golven traangas’ en zijn meest recente boek ‘God is groot: eten, bidden en beminnen met moslims’. De boeken zullen tijdens de avond te koop zijn en er wordt gesigneerd.
Je bent van harte welkom op 17 januari van 20.00 tot 22.00 uur in Bibliotheek Naaldwijk. Kaartjes kosten € 5,- voor leden van Bibliotheek Westland en € 7,50 voor niet-leden. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekwestland.nl

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts