Gaykroegen genoeg in Den Haag, maar een club voor de homo’s kent de hofstad nog niet. Hier komt binnenkort verandering in met de opening van club Famous. Naast het grote aanbod gaykroegen die Den Haag kent, missen de feestende holebi’s een plek waar zij terecht kunnen om de avond compleet te maken. Dit, en de jarenlange drang naar een eigen nachtzaak, deed Patricia Rosbergen besluiten het voormalige Hans&Brietje (herenstraat 13A, zijstraat van het Plein) over te nemen, te verbouwen en opnieuw te openen als Club Famous.

Patricia is een samenwerking aangegaan met Edgar Rengifo (grondlegger AMEHOELA & XOXO-­‐The Gayest) die verantwoordelijk zal zijn voor de programmering van deze nieuwe Haagse club. Muziek & entertainment staan centraal in Club Famous. In combinatie met vriendelijk personeel en goede service moet Famous aan gaan voelen als de plek waar heel Gay Den Haag samenkomt.Vanzelfsprekend zijn de hetero’s ook van harte welkom!

De opening zal donderdag 23 januari worden gedaan door Neerlands bekendste diva Patty Brard. Club Famous is elke donderdag, vrijdag & zaterdag geopend van 23:00u tot 04:00u (donderdag) / 05:00u (vrijdag & zaterdag)

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts