Wel eens op zoek geweest naar een leuke lesbische film, een mooi boek met een lesbische hoofdpersoon of misschien naar een erotisch accessoire dat ook voor lesbische vrouwen aantrekkelijk is? Dan zul je vast ontdekt hebben dat die niet altijd even eenvoudig te vinden zijn, tussen alle mainstream producten in de grote megastores op internet. Dat kan makkelijker en overzichtelijker, dacht La-Vita.nl, al jarenlang het informatieve webmagazine voor lesbische vrouwen.

En dus is er nu de La-Vita Lesbian Lifestyle Shop. Met de mooiste lesbische boeken en e-books: Warmwatervrees van Kirsten Kamphuis bijvoorbeeld, of Onderhuids van Suzanne Gerding, winnaar van de La-Vita Publishing Debuutprijs. Met een collectie mooie, stijlvolle en speelse erotische artikelen van gerenommeerde merken als Lelo en Fun Factory, én de nieuwste en leukste lesbische dvd’s (zoals de recent verschenen film Kiss Me). Daarnaast vind je in de shop ook unieke, voordelige e-book bundels. De overzichtelijk ingerichte shop biedt ruime keuze uit een met zorg geselecteerd aanbod, speciaal voor de lesbische vrouw.

La-Vita pakt het iets anders aan dan de gemiddelde webshop. De vrouwen van La-Vita weten wat ze verkopen: ze kennen de dvd’s, de boeken en de erotische accessoires. La-Vita biedt meer dan alleen feitelijke informatie over de producten. Denk bijvoorbeeld aan recensies, of aan interviews met de makers en met experts. Als klant weet je dus altijd wat je koopt. En heb je toch nog vragen dan kun je La-Vita’s klantenservice bellen of mailen voor een deskundig advies.
Van button tot boek en van strap-on tot stripverhaal: je vindt het op La-Vita.nl.

www.la-vita.nl

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts