Prijsuitreiking op woensdag 14 december, 19.00 uur

Zojuist heeft de jury van de John Blankensteinprijs de nominaties voor 2016 bekendgemaakt. De John Blankensteinprijs is de jaarlijkse homo-emancipatieprijs van de stad Den Haag voor een organisatie, persoon of groep van personen die een bijdrage hebben geleverd aan de LHBTI-emancipatie in Den Haag. De prijs is vernoemd naar de inmiddels overleden scheidsrechter John Blankenstein. De oud-scheidsrechter kwam openlijk uit voor zijn homoseksuele geaardheid en heeft veel betekend voor de LHBT’ers binnen de sport en samenleving. Met deze prijs wil de gemeente een bijdrage leveren aan de sociale en maatschappelijke acceptatie van LHBTI’ers in Den Haag. Op verzoek van de gemeente organiseert COC Haaglanden sinds 2007 deze prijs.

Dit jaar zijn er drie basisscholen genomineerd. Bij het nomineren en beoordelen van de kanshebbers lag de focus op de aandacht die zij op school besteedden aan het onderwerp seksuele diversiteit. De drie genomineerden van 2016 zijn:

  • OBS De Leeuwerikhoeve
  • Eerste Nederlandse Montessori School
  • Basisschool De Kleine Keizer

Uitnodiging
Graag nodigen wij u van harte uit bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn en hier verslag van te doen. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u zich aanmelden via johnblankensteinprijs@cochaaglanden.nl onder vermelding van naam en medium.

Datum: Woensdag 14 december
Locatie: COC Café Den Haag, Scheveningseveer 7
Tijdstip: 19.00 uur – inloop
19.15 uur – start uitreiking
19.45 uur – einde programma, borrel

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts