Pride The Hague 17 – 19 mei 2024

Den Haag krijgt weer een eigen Pride: 17 – 19 mei. Het thema is bekend en we zijn hard op zoek naar vrijwilligers om het evenement tot een succes te maken. Daarnaast zijn we bezig om zoveel mogelijk mensen uit Den Haag en omgeving te informeren over de Pride: om verhalen en informatie te delen en te motiveren om zelf een bijdrage te leveren aan het bevorderen van gelijkheid en inclusie in onze (Haagse) samenleving.

Thema: Sharing Stories
Pride The Hague (17 – 19 mei) komt steeds dichterbij en we zijn verheugd om het thema van dit jaar aan te kondigen: ‘Sharing Stories’.

De identiteiten van onze ons, onze buren en de mensen waar we van houden verschijnen in verschillende vormen, maten en kleuren. Stuk voor stuk met een eigen verhaal. Deel je verhaal op de sociale media via #shareyourpride of stuur ons een email met jouw verhaal (pride@cochaaglanden.nl). Samen delen we inclusieve en diverse verhalen om ons eigen nieuwe verhaal te creëren tijdens Pride The Hague.

Word vrijwilliger op 18 mei
Als vrijwilliger bij Pride The Hague speel je een essentiële rol bij het mogelijk maken van dit kleurrijke evenement. Door bij te dragen aan de uitvoering help je niet alleen bij het creëren van een positieve ervaring tijdens de Pride, maar draag je ook bij aan het bevorderen van gelijkheid en inclusie in onze samenleving. Het is een kans om waardevolle connecties te maken en deel uit te maken van een inspirerende gemeenschap die zich inzet voor positieve verandering.

Als vrijwilliger kun je kiezen uit verschillende taken, zoals Pride Walker, host of medewerker voor de bar op het feest. Als Pride Walker loop je mee bij de Walk en zorg je ervoor dat alles netjes verloopt. Als host help je mensen de weg te vinden en verwelkom je ze op het evenement. Als barvrijwilliger help je mee in de horeca op het terrein.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, ga naar onze website en vul het aanmeldformulier in. Binnenkort ontvang je dan de uitnodiging voor de kennismakingsbijeenkomst (in april). Daar vertellen we je meer en kun je alvast kennismaken met de andere vrijwilligers.

Op de hoogte blijven en informatie delen
Via deze nieuwsbrief en onze website (pridethehague.nl) krijg je weer een indruk van wat er allemaal staat te gebeuren van 17 tot en met 19 mei van dit jaar. De komende periode zal dit allemaal nog veel concreter worden. Zet de data alvast in jouw agenda, volg ons om verder niets te missen en deel vooral onze (sociale media) berichten en informatie, om zoveel mogelijk mensen te bereiken en samen Pride The Hague tot een succes te maken:

Instagram: @pridethehague
Facebook: Pride The Hague

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts