Deze Rainbow Support Groep is speciaal opgestart voor de jongeren van Jong & Out. Door de Coronacrisis hebben de jongeren behoefte aan een plek om even oven hun zorgen te kunnen praten. Elke 4 weken op vrijdagmiddag van 13:30 – 16:00 zitten zij onder begeleiding van Tika Stardust in de Capelzaal.
De essentie van de groep is om aan negatieve onderwerpen een positieve draai te geven. Zo kan iedereen even zijn zorgen uiten en kan er gezamenlijk gezocht worden naar oplossingen. Ook leert Tika de jongeren hoe ze bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen kunnen gebruiken als ze zich gestrest voelen.
Jongeren kunnen bij deze groep even hun ei kwijt, alles kan besproken worden op een veilige manier. Er worden serieuze onderwerpen besproken waarbij soms wordt gehuild, maar er wordt ook ontzettend veel gelachen. Dim, de begeleider van Jong & Out: “We hebben ontzettend mooie reacties gehad van de jongeren over deze groep! Ik hoop dat we hem nog lang kunnen voortzetten en ik wil Tika speciaal bedanken voor haar inzet en goeie zorgen in deze groep.”

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts