Dankjewel Amigoe Nieuws voor het publiceren van een artikel over de nieuwste tentoonstelling ‘Helden’ van IHLIA LGBT Heritage!

Heel eerlijk, ik heb geen moment bij stilgestaan dat dit nieuws eventueel mi dushi isla Curaçao zou kunnen bereiken. Onze boodschap is vaak veel krachtiger dan we denken. Dit bewijst maar weer dat als jouw doelen zijn afgestemd op goedwillende intenties, ze dienend zijn aan het grotere geheel.

Ik hoop dat door onze openhartige persoonlijke verhalen waarin worsteling, geloof, hoop en strijdlust centraal staan, wij zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken en raken in positieve zin.

Op Curaçao zijn Pink House in Otrobanda, FOKO, Stichting Ocan en andere activisten de voortrekkers voor gelijke rechten en sociale acceptatie van LHBTQI’ers. Want zolang onze LHBTQI-gemeenschap op Curaçao niet vrij is om lief te hebben, zijn wij in Nederland ook niet vrij! Wij zijn immers allen met elkaar verbonden.

Dus laten we niet alleen ‘verbinden’ met ‘usual suspects’, degene waar wij vanzelfsprekend al mee verbonden zijn. Als wij allen ertoe bereid zijn van ons eigen comfortabele eilandje af te komen, op weg naar de (on)bekende ander. Zo bouwen we niet aan bruggen over kloven waar rivieren door stromen, maar aan bruggen over hele zeeën.

Zie artikel

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts