Roze Blok Delft is een van de oudste homosportverenigingen van Nederland en viert komend seizoen het 25 jarig jubileum. Er blijkt nog steeds behoefte te zijn aan een vereniging waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten in een ontspannen sfeer en waar je je favoriete sport kunt beoefenen. Bij Roze Blok draait het om een combinatie van sport en gezelligheid. In het lustrumjaar zullen er extra feestlijke en sportieve activiteiten georganiseerd worden. Om het lustrum kracht bij te zetten zijn de sporters in een nieuwe sport-outfit gestoken, mede mogelijk gemaakt door Cafe De Landman in Den Haag, een van de populairste homokroegen in de regio.

Roze Blok Delft telt ruim 50 leden in volleybal en badminton. De volleyballers spelen met een paar teams mee in de landelijke homo-competitie. Er wordt gespeeld op verschillende niveau’s. Roze Blok Delft is daar al jaren de succesvolste vereniging. De teams zijn ook actief bij toernooien in binnen- en buitenland. Tijdens de regionale volleybalseizoensopening, de Westlandcup in Poeldijk, heeft het volleybalteam in de nieuwe teamkleding al een flitsende start gemaakt door een eerste plaats in de wacht weten te slepen.
Ook de badmintonners doen mee aan een landelijke stedencompetitie en reizen daarnaast ook naar toernooien over de hele wereld. De vereniging zelf organiseert ook ieder jaar een badminton- en een beachvolleybaltoernooi.

De speelavonden voor volleybal en badminton zijn op zondagavond om 19:00 uur in de Sporthal Tanthof Zuid. Voor beginnende spelers worden er ook trainingen georganiseerd. Er is nog plaats op alle niveaus. Als je geïnteresseerd bent kom dan eens kijken en meedoen. Op Zondag 06 oktober om 19:00 wordt voor beide sporten een sport-instuif georganiseerd voor gevordenen en niet-gevordenen, voor  homo’s  en niet–homo’s, voor lesbisch of niet-lesbisch, iedereen mag meedoen. Het is leuk en gezond om samen te sporten en na afloop in de kantine na te praten of wat te drinken. Wie mee wil doen is van harte welkom, meld je aan via info@rozeblok.nl of kom langs. Je kan voor meer informatie ook naar de website www.rozeblok.nl.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts