Biseksuelen zijn mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot zowel mannen als vrouwen. Er zijn biseksuelen die open voor hun seksuele voorkeur uitkomen en er zijn biseksuelen die er nooit of bijna nooit met een ander over praten. Het doel van dit onderzoek is mogelijke verschillen in gezondheid in kaart te brengen tussen biseksuelen die open over hun seksuele voorkeur zijn en  biseksuelen die er niet open over zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar? En voel je je seksueel aangetrokken tot zowel mannen als vrouwen? Dan is het fijn als je deze vragenlijst in wilt vullen. Het is hierbij van belang dat je jezelf ziet als biseksueel. Daar hoef je nog nooit met iemand over te hebben gesproken, je hoeft ook geen relatie te hebben met een vrouw of een man of met beiden. De gegevens die je invult zullen volstrekt anoniem worden verwerkt en alleen voor dit onderzoek worden gebruikt. Jouw (on)zichtbare biseksualiteit wordt gerespecteerd, terwijl je bijdraagt aan belangrijk onderzoek.

Je kunt de vragenlijst invullen door op onderstaande link te klikken. Mocht het onderzoek vragen bij je oproepen over (jouw) biseksualiteit dan kun je informatie hierover vinden op verschillende sites zoals de site van het Landelijke Netwerk Biseksualiteit (LNBI) http://www.lnbi.nl en de hulpverleningsite http://www.rozehulpverlening.nl/.

Het onderzoek duurt ongeveer vijftien minuten.

Ken je in jouw omgeving andere biseksuelen, wees vooral zo vrij hen op deze vragenlijst te wijzen en de link door te sturen. Heb je nog vragen over dit onderzoek? Dan kun je mailen naar info.onderzoek@ziggo.nl

Heel erg bedankt voor jouw deelname aan dit onderzoek.

Dit is de link naar het onderzoek: www.thesistools.nl/Bi-gezond

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts