De drie Zuid-Hollandse COC’s organiseren gezamenlijk verkiezingsdebat

Den Haag – 12 februari 2019: In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen organiseren de drie Zuid-Hollandse COC’s het Roze Verkiezingsdebat van Zuid-Holland. Op vrijdag 1 maart zullen vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen in debat gaan over diverse roze onderwerpen in Dudok te Den Haag.

“Vrijwilligers van COC Haaglanden, COC Leiden en COC Rotterdam Rijnmond werken voor dit evenement op unieke wijze samen. Zij laten met dit debat het grote belang van de Provinciale Statenverkiezingen zien. De nieuwgekozen Statenleden zullen in mei de Eerste Kamer kiezen en zo beïnvloeden deze verkiezingen ook de landelijke politiek,” aldus Bernard Schendstok van de Werkgroep Politiek van COC Haaglanden.

Tijdens het Roze Verkiezingsdebat zullen politici met elkaar en met het aanwezige publiek in gesprek gaan. Dit aan de hand van stellingen over onderwerpen die te maken hebben met de positie van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en interseksepersonen (LHBTI). De provincie Zuid-Holland is een Regenboogprovincie, maar hoe gaan de toekomstige Statenleden zich inzetten voor de positie van LHBTI’s in onze provincie? Wat is de betekenis van de status ‘Regenboogprovincie’?

De vrijwilligers van de drie COC’s nodigen u uit om na afloop te blijven napraten met een drankje.

Datum: vrijdag 1 maart 2019
Tijd: 20:00 uur tot 21:30 uur. Inloop vanaf 19:30 uur.
Locatie: Dudok – Hofweg 1A, 2511 AA Den Haag

Wij heten u hartelijk welkom op vrijdag 1 maart.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts