Voor COC-leden: maak kans op Backstage Experience

31 maart 2015 – 60 jaar Songfestival hits meezingen | een feest der herkenning

Vrijdag 15 mei 2015 gaan de deuren van de Ziggo Dome open voor alle feestbeesten en fans van het Songfestival! Songfestival Sing Along wordt een avond vol onvergetelijke hits, bekende artiesten en een geweldige sfeer. Ben jij klaar voor Nederlands grootste Songfestival meezing spektakel?

6o jaar Songfestival hits op 1 avond
Dit jaar bestaat het Songfestival 60 jaar. Reden genoeg om het grootste meezingspektakel ooit rondom het Songfestival met een knallende line-up te organiseren. Zo’n 15.000 mensen kunnen in Ziggo Dome Amsterdam meezingen en dansen op bekende hits die, veelal, door de originele artiesten worden gezongen als; One good reason (Marlayne Sahupala), Hemel en Aarde (Edsilia Rombley), De Troubadour (Songfestivalwinnares Lenny Kuhr) en Vrede (Ruth Jacott). Zie voor de hele line-up de website of volg de Spotify playlist.

Natuurlijk treden ook de internationale sterren op, waaronder Johnny Logan die twee keer het Eurovisie Songfestival won (met What’s Another Year en Hold Me Now) en de jongste winnares van het Songfestival ooit: Sandra Kim (zong J’aime la vie op dertienjarige leeftijd). Daarnaast maken Brotherhood of Man (wonnen met Save Your Kisses for Me) en Alexander Rybak (behaalde met zijn nummer Fairytale de meeste punten ooit) hun opwachting.

Met de herkenbare songfestivalnummers die worden gezongen door de (inter)nationale artiesten, spetterende optredens, de danspasjes van vroeger en de grootsheid van nu, staat jullie een spectaculaire avond en een groot, gezellig meezingfeest te wachten. Alle teksten zijn goed zichtbaar op scherm dus warm die keeltjes maar alvast op.

Speciaal voor COC-leden: Kans op Backstage Experience
Speciaal voor alle COC-leden hebben we nu een unieke actie. Als je via de onderstaande link kaarten koopt voor het grootste Songfestival meezingspektakel van Nederland dan maak je kans op één van de vijf Backstage Experiences!

Je krijgt te zien hoe het er achter de schermen van zo’n groot spektakel eraan toegaat. Je loopt waar zij lopen, je bent waar zij zijn en er is een meet-and-greet. Je ontmoet de nationale en internationale sterren waar je op de avond zelf nog voluit op hebt meegezongen!

Jij bent er toch ook bij?! Koop dan hier je ticket!

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts