UTRECHT – Om het coming out proces van homojongeren te bevorderen organiseert PANN enkele keren per jaar een Pre-Borrel. Tijdens deze laagdrempelige borrel kunnen homojongeren kennis met elkaar maken om daarna samen naar PANN gaan, dit onder begeleiding van 2 of 3 PANN vrijwilligers. PANN heeft al enkele geslaagde edities mogen organiseren en aanstaande 18 april is de volgende Pre-Borrel. Meer informatie over de Pre-Borrel kunt u hier vinden: http://pann.nl/events/projecten/1804-pre-borrel/.

Over PANN
Stichting PANN is een Utrechtse homojongerenorganisatie en is in 1969 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie van homojongeren in Nederland. PANN organiseert zo’n 30 evenementen per jaar in Utrecht en de rest van Nederland voor LHBT-jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast verzorgt en subsidieert PANN ook maatschappelijke activiteiten om de homo-emancipatie te bevorderen.

De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers. In 2013 was PANN de drijvende kracht achter de organisatie van de landelijke Roze Zaterdag in Utrecht met ruim 55.000 bezoekers.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts