Ben je homo, lesbisch, bi of single? Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder of wil je donor (met een kleine of grotere rol in het leven van het kind) zijn? Kom dan naar de kinderwens-speeddate van stichting Meer dan Gewenst op zondagmiddag 24 maart 2019.
Voor de donor-constructie kun je je uit het hele land opgeven.
Voor co-ouderschap focussen we bij deze speeddate op wensouders uit Noord Holland, Utrecht en Zuid-Holland.
Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken met andere wensouders. Je wordt ingedeeld in een groep met wensouders die dezelfde constructie overwegen als jij en uit dezelfde regio komen.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

Twijfel je om te gaan? Ook als je nog oriënterend bent, ben je van harte welkom, het voeren van gesprekken met wensouders die hetzelfde overwegen kan je enorm helpen op het pad naar je beslissing.

De speeddate vindt plaats op zondagmiddag 24 maart 2019 in Amsterdam (13:30-17:00), de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt en is goed bereikbaar met de auto en met OV.

Deelname kost 25,00 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten, vroegboekkorting van 5 euro tot 18 maart).
(De eerstvolgende speeddate is pas in het najaar.)
Nadere info vind je hier: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/speeddate-24mrt2019/

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts