Mannenkoorts treedt weer op, met een nieuw programma: Staalmeesters. Staaltjes van nieuwe en oude nummers, met op de achtergrond bijpassende kunstwerken.

En we doen het niet alleen. We zijn blij met de komst van onze vrienden van Homophon uit Münster. Zij bezingen het leven van de ouder wordende diva’s in “Divendämmerung: Schlager sterben nie”.

Een paar van de nieuwe nummers in ons programma: the Boy from Ipanema, Rubber Guy (omgezet van Paper Doll van the Mills Brothers), het romantische Till there was You uit de musical the Music Man, en de prachtige Lullabye van Billy Joel. Terug van weggeweest zijn oude succesnummers als It’s raining men en Er gehört zu mir.

Homophon komt met vijftien zangers naar Den Haag. Hun programma Divendämmerung brengt onder meer nummers van Hildegard Knef, Nana Mouskouri en Mireille Mathieu. En wie is niet benieuwd naar titels als Ich will ‘nen Cowboy als Mann of Der Stier von Mykonos?

Dus, kom op 23 november naar het Laaktheater in Den Haag. We beginnen om acht uur, en kaartjes zijn er al voor € 15,- (t/m 12 jaar € 10,-).

staalmeestersposter

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts