voor lesbische, biseksuele en homoseksuele jongeren bij COC Haaglanden voorjaar 2014

Ben je tussen de 18 jaar en 28 jaar en heb je als meid gevoelens voor andere meiden of  val je als jongen (ook) op jongens of misschien heb je wel interesse voor zowel jongens als meiden, maar is het allemaal nog wel heel spannend, dan is anderen ontmoeten en er samen over spreken misschien wel iets voor jou.

De stap om voor het eerst in contact met anderen te komen en open over jezelf te spreken   kan groot zijn. Misschien ben je nog heel onzeker over hoe je je gevoelens wilt benoemen. En lang niet altijd is het vanzelfsprekend om een coming out naar familie en vrienden te hebben. Misschien heb je al best een aantal stappen genomen, maar is het toch fijn om in een groep andere jongeren te ontmoeten en te kunnen uitwisselen. Je bent welkom met al je vragen, overwegingen en ervaringen.

Dit voorjaar organiseert het COC Haaglanden een nieuwe gespreksgroep voor jongeren met homo-, lesbische en biseksuele gevoelens in de leeftijd van 18 tot 28 jaar.

In zes bijeenkomsten kan je andere jongeren ontmoeten in een gezellige en veilige sfeer. Samen worden er thema’s besproken zoals de coming out, verliefd zijn, uitgaan, seks maar ook over religie, ouders kortom alles wat met homo-zijn te maken heeft, kan aan bod komen. De thema’s kunnen we samen vaststellen.

Deelname is kosteloos. De bijeenkomsten zullen worden gehouden op een donderdagavond in het pand van het COC Haaglanden aan de Scheveningseveer 7 te Den Haag. De gespreksgroep wordt begeleid door Marianne en Stephan van het COC Haaglanden.

Dus wil je anderen ontmoeten en samen in gesprek over belangrijke, leuke en soms spannende onderwerpen, meldt je dan aan!  Je meldt jezelf aan door een email te sturen naar stephan@cochaaglanden.nl of  marianne@cochaaglanden.nl  Via deze email kan je ons ook bereiken voor alle vragen. Bellen kan natuurlijk ook op de woensdag en donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 070-3644888.

Leuk als je komt.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts