Beste leden en vrijwilligers,

Wie wil er mee naar True Colors 2019?

COC’s True Colors 2019 is hét evenement om het nieuwe jaar op spectaculaire wijze in te luiden. Sympathisanten van honderden LHBTI-organisaties maken nieuwe connecties, blikken terug op gezamenlijke successen en bouwen bovenal een spectaculair feest.

Als feestelijke fundraiser brengt COC’s True Colors de Nederlandse LHBTI-beweging samen voor een onvergetelijke avond in Paradiso. Georganiseerd door COC Nederland, als blijk van waardering naar de gehele beweging, hun achterban en al haar leden.

De volgende editie van True Colors is op zondag 27 januari 2018. Vanuit Den Haag reizen we weer met een bus naar Paradiso in Amsterdam. COC Haaglanden biedt haar leden en onze vrijwilligers gratis busvervoer aan naar Amsterdam. Jullie zijn van harte uitgenodigd. De bus vertrekt vanaf Den Haag CS om 15:00 uur omstreeks 23:00 uur gaan we weer naar huis.

Zowel leden als vrijwilligers krijgen korting op de tickets. Wil jij een ticket kopen? Ga dan naar https://ihavegotaticket.com/TrueColors2019 en gebruik de kortingscode “TC19organisatie”.

LET OP: Vul eerst links onderin de kortingscode in, er verschijnt dan een extra ticket type ‘kortingsticket’ voor €16,95 ipv €26,95 (incl. fee)

Wil je alvast een plek in de bus reserveren of heb je vragen mail dan naar Sandra@cochaaglanden.nl

Ontzettend leuk als jullie meegaan. Tot zondag 27 januari a.s. in de bus op weg naar True Colors 2019.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur van COC Haaglanden

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts