Beste leerlingen, docenten, ouders, familie en friends,

Over drie weken is het Paarse Vrijdag! Paarse Vrijdag is een dag waarop iedereen op school hun steun voor sekse, gender en seksuele diversiteit kan laten zien door paars te dragen. Mensen die zich onzeker voelen om wie of wat ze zijn, voelen zich dan extra gesteund.

Wat houdt het in?
De voorstelling Homonologen gaat over die onzekerheid. Wanneer weet je dat je verliefd bent? Hoe vraag je iemand mee uit? Is veilig om uit de kast te komen? Hoe vertel je het aan je vrienden? En aan je ouders? Hoe ga je er als klasgenoot, vriend of familielid mee om als iemand ineens op iemand van hetzelfde geslacht blijkt te vallen? En wat als je het gewoon nog niet weet? Homonologen laat zien dat liefde niet zo voorspelbaar is als we wel eens zouden willen. Na afloop van de voorstelling gaan we met de spelers en bezoekers in gesprek.

Wanneer?
Op vrijdag 13 december zijn er twee voorstellingen.

De eerste voorstelling is van 16.00 – 17.30 uur. Deze voorstelling is vooral bedoeld voor leerlingen en docenten.

De tweede voorstelling is van 19.00 – 20.30 uur. Deze voorstelling is vooral bedoeld voor ouders, familieleden, vrienden en vriendinnen, buurtgenoten enzovoorts

Waar?
In het Forum, Bibliotheek Zoetermeer.

Hoe kom je aan een ticket?
Je kan een gratis kaartje downloaden met behulp van onderstaande links.

Voor de eerste voorstelling.
Voor de tweede voorstelling.

Er is beperkt plaats dus vol=vol.

Op vertoon van je entreekaart krijg je na afloop een gratis drankje in het Forumcafé.

Waarom?
Deze voorstellingen worden georganiseerd door COC Haaglanden, de Bibliotheek Zoetermeer en de gemeente Zoetermeer. De gemeente Zoetermeer is sinds 2012 regenbooggemeente. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Daarom vragen we op Paarse Vrijdag extra aandacht voor de acceptatie van lhbti+inwoners.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts