Het COC Haaglanden is op zoek naar een enthousiaste coördinator voor onze vrouwengroep! Wij zijn actief in de regio Den Haag – Zoetermeer – Rijswijk – Leidschendam Voorburg – Westland, waar ruim een miljoen mensen met 160 verschillende nationaliteiten wonen. Ben jij degene die we zoeken? 

Profiel van de ideale kandidaat:

– Je voelt je betrokken bij vrouwelijke personen (trans-, cis-vrouwen, en non-binaire personen) binnen de LHBTIQA+ gemeenschap.

– Je werkt graag samen met diverse mensen en groepen en bent een netwerker.

– Het inleven in andermans standpunt gaat je makkelijk af, en je kunt verschillen overbruggen.

– Je hebt creatieve ideeën voor activiteiten en weet anderen hier enthousiast voor te maken.

– Resultaatgericht en in staat om anderen in beweging te krijgen.

– Beschikbaarheid van gemiddeld 4 uur per week.

Wat ga je doen:

Als coördinator van de vrouwengroep speel je een sleutelrol in het organiseren van activiteiten en het verbinden van vrouwen binnen de LHBTIQA+ gemeenschap. Je brengt nieuwe ideeën in, vergroot de diversiteit van de doelgroep, en draagt bij aan de groei en zichtbaarheid van de vrouwengroep.

Over COC Haaglanden:

COC Haaglanden is een vereniging met een eigen pand in het centrum van Den Haag aan de Scheveningseveer 7. Momenteel organiseren we op woensdag een eetcafé en op vrijdag een borrel-avond. Daarnaast vinden regelmatig bijeenkomsten plaats, zoals die van roze ouderen of het transgendercafé. We streven ernaar onze activiteiten uit te breiden en meer diverse mensen te betrekken, waaronder mensen met verschillende etnische achtergronden en van verschillende leeftijden.

Hoe solliciteer je:

Hoe start je dit avontuur? Stuur uiterlijk woensdag 3 januari 2024 jouw motivatie per mail naar secretaris@cochaaglanden.nl. Uit de binnengekomen reacties maken we een selectie van kandidaten met wie we een intakegesprek zullen voeren.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oudere posts