Vooraankondiging van de presentatie van de publicatie ‘Ik ben Turks en ik ben lesbisch’
Vijftien Turkse meisjes en – vrouwen durven het aan om hun verhaal te vertellen over hun seksuele geaardheid, ondanks de verschillende barrières die zij in hun eigen omgeving en binnen de Turkse gemeenschap ervaren. Hun verhalen worden samengevat in de publicatie ‘Ik ben Turks en ik ben lesbisch’. Het doel van deze publicatie is om het thema bespreekbaar te maken en om meer begrip en aandacht te krijgen voor de positie van deze meisjes en vrouwen.

Op 21 september wordt deze publicatie gepresenteerd en onder voorbehoud overhandigd aan de Amsterdamse wethouder van Onderwijs, Diversiteit en Integratie, mevrouw Kukenheim. Verder zijn aanwezig: Zeki Arslan (FORUM), Yusuf Altuntas (ISBO) en Tweede Kamerleden waaronder Keklik Yücel (PvdA), Sadet Karabulut (SP) en onder voorbehoud Steven Weyenberg (D’66) en enkele geïnterviewde Turkse meisjes / – vrouwen aanwezig.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting Katilim, FORUM en HTIB. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om deze presentatie bij te wonen.

Locatie:
Turkse Arbeidersvereniging HTIB
Eerste Wateringenplantsoen 2C sous, Amsterdam

Datum en tijd:
21 september 2014, vanaf 14.30 uur

Aanmelden
Per mail: info@katilim.nl of p.groenestein@forum.nl.

Informatie
Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met:
Gulseren Eksik: 06-24410483

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts