Op 2 oktober jl. is Wouter Meurs in zijn woonplaats Voorburg overleden. Van 1988 tot 1993 is Wouter bestuurlijk betrokken geweest bij de Afdeling Den Haag van het COC. Als voorzitter, eerst van het COC en later van het toenmalige stichtingsbestuur heeft hij zich intensief bezig gehouden met de samenwerking tussen de verschillende groepen in Basta (zoals het café toen werd genoemd) en met de integratie van de activiteiten. Wouter verzorgde in de beginperiode van het Vox Rosa koor ook de pianobegeleiding. Dit deed hij allemaal naast zijn drukke werkzaamheden bij het Ministerie van Justitie.

Wouter was een vriendelijke man die altijd heel toegankelijk was voor iedereen. Daarnaast hield hij ook van de goede dingen die het leven te bieden had zoals lekker eten en een goed glas daarbij. In zijn tijd heeft hij meermalen een zeer smakelijk kerstbuffet voor Basta voorbereid.

Wouter is 71 jaar geworden. Degenen die Wouter gekend hebben zullen hem missen. Ons medeleven gaat uit naar zijn partner Oswald en andere nabestaanden.

Wouter Meurs ; 2 aug. 1946 (A’dam) – 2 okt. 2017 (Voorburg)

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts