Zilveruitjes is onze groep voor oudere LHBTI+ mensen. De bijeenkomsten zijn voor iedereen, homo, lesbisch, trans, bi . Het is een bijeenkomst voor ouderen en iedereen die zich thuis voelt tussen de ouderen.

We hebben al vooruit gepland, deze zondag 17 juli vanaf 15.00 uur ben je al welkom en de bijeenkomst duurt tot 21.00 uur. Tijdens het zilveruitje kun je gebruik maken van een maaltijd voor de prijs van € 7,50. Aanstaande zondag eten we Mexicaans. Bij mooi weer kunnen we buiten eten.

Op 7 augustus maken we een van Gogh tour door Den Haag. Ja de schilder van Gogh heeft ook in Den Haag gewoond en gewerkt.

Op 2 oktober gaan we varen met de zilveruitjes. Dan dineren we aan boord. Er is wel een maximum van 28 personen. Je kunt je aanmelden bij mij of tijdens de zilveruitjes aan de bar.

Op 6 november hebben we een biefstukavond. Volgens oma’s recept. Maximaal aantal deelnemers is 50.

Op 4 december vieren we sinterklaas. Zal de Sint dit jaar een bezoekje brengen?

Noteer de data om dit niet te missen. De overige zondagen zullen we vooral gezellig met elkaar zijn, leuke verhalen vertellen en lekker samen eten.

Ik zie er naar uit je te kunnen ontmoeten.

Ik zoek nog 1 of 2 vrijwilligers, die samen met mij de zilveruitjes willen organiseren. Geinteresseerd? Neem dan contact op met Jan de Graaf, de coordinator van Zilveruitjes op 06-51099835.

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts