De Naaldwijkse horeca-onderneming De Nachtburgemeester zal vanaf vrijdagavond 17 juni a.s verder gaan als de eerste gaybar in Westland. Dragqueen DeeDee Janssens zal op feestelijke wijze de Naaldwijkse bar om 21.00 uur openen. De bar zal zich richten op alle LHBT-ers (Lesbiennes, Homoseksuelen, Bisexuelen en Transgenders), mensen die zich daarmee verbonden voelen of van een feestje houden in gezellige Amsterdamse sferen. Iedereen is welkom, wie of wat je ook bent.

“We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Ook in Westland zijn er LHBT-ers, ook al denken we hier misschien soms van niet” aldus eigenaar Daniel van der Sande. “Daarnaast zie je in vele gaybars ook veel hetero’s die het gewoon een gezellige sfeer vinden. Dat willen we hier ook creëren.” Ook vindt er overleg plaats met COC Haaglanden om voorlichtingsavonden in Westland te organiseren over LHBT.

De Nachtburgemeester is elke donderdag t/m zondag geopend voor diner en aansluitend een gezellige feestavond. Ook het terras, aan het Wilhelminaplein, blijft gewoon open.

Zie ook het artikel in Het Hele Westland

opening_nachtburgemeester

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts