28-07-2015  DELFT – Bestuurders en ambtenaren van het hoogheemraadschap van Delfland varen komend weekend voor het eerst mee tijdens de Canal Parade in Amsterdam. Zij zijn, samen met medewerkers van vijf andere waterschappen, uitgenodigd op de boot van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht en waterleidingbedrijf Waternet. Dit past volgens Waternet bij het thema van dit jaar: ‘Share’.

Het Hoogheemraadschap van Delfland is kort geleden als eerste waterschap lid geworden van Workplace Pride. Dit is een stichting die streeft naar een grotere acceptatie van lesbiënnes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders op de werkvloer en in de samenleving.

‘Voorbeeldfunctie’
‘Het is belangrijk dat werknemers zichzelf kunnen zijn binnen de organisatie waar ze werken’, benadrukt secretaris-directeur Paul van den Wijngaart van het hoogheemraadschap. ‘Mensen die binnen hun organisatie openlijk voor hun geaardheid uit kunnen komen, werken beter en hebben een voorbeeldfunctie voor anderen. Tevens komt dit de werksfeer ten goede.’

De Canal Parade is aanstaande zaterdag. De start is om twee uur aan het westelijke einde van de Prinsengracht.

Bron: RTV West

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts