De landelijke De Kringen bestaat dit jaar 50 jaar, en dat gaat op 16 november groots gevierd worden in de GayPalace.

Bij sommigen roept De Kringen nog steeds associaties op van serieuze gesprekken over diepzinnige thema’s, zoals geloof, familie, werk…. En dat was misschien 40 en 50 jaar geleden ook zo, maar met de emancipatie van homo’s en lesbiennes in Nederland hebben De Kringen zelf ook een transformatie ondergaan. Nu is het veel meer een organisatie waar mensen elkaar eens per maand ontmoeten voor gezelligheid en leuke activiteiten en gesprekken. Natuurlijk is er nog altijd ruimte om persoonlijke sores met anderen te delen, net zoals je dat met je vriend(inn)en doet, maar het is bovenal een maandelijkse gezellige avond.

Het vijftigjarig jubileum gaan we op 16 november vieren in Gay Palace; DJ Bo Monde zal ervoor zorgen dat er flink gedanst kan worden, een aantal spannende acts zullen voor de nodige ophef zorgen, waaronder een spectaculair optreden van Blush. En als klap op de vuurpijl gaat Anita Meijer een spetterend gastoptreden verzorgen. Voor diegene die het wat rustiger wil houden hebben we de lounge.

Het feest begint om 19.00 uur en zal vanaf 23.00 uur overgaan in de reguliere GayPalace avond. Niet-Kringleden zijn van harte uitgenodigd om mee te komen feesten!

Dus: poets je dansschoenen, toupeer je haar, stift je lippen lekker en kom op 16 november om 19.00 naar de Gay Palace.

Informatie en kaartverkoop: www.dekringen.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact op via info@dekringen.nl

Tot ziens op 16 november!

Klik op de foto hieronder voor de flyer (PDF):

kringen50poster

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts