Beste belangstellenden van de Zilveruitjes, graag vragen we jullie aandacht voor het volgende:

Heeft u er wel eens aan gedacht uw levensverhaal te schrijven, maar is het er nooit van gekomen? Of zeiden anderen wel eens tegen u “jij kan wel een boek schrijven over je leven!” Dit is uw kans.

Het concept van Levensboeken van PEP, de Vrijwilligerscentrale Den Haag, is even simpel als krachtig: een vrijwilliger maakt samen met een oudere persoon zijn of haar Levensboek. Alle hoogte- en dieptepunten passeren de revue. Hierbij blijkt dat de dieptepunten ook mooie kanten hebben gekend en dat het totale leven heel waardevol is geweest. Het project brengt vrijwilligers in nauw contact met ouderen, voor ouderen betekent het Levensboek een tastbaar bewijs van hun ervaringen.

Anita van Dijck is op zoek naar een vrouw om samen met haar terug te blikken en al die herinneringen weer te geven in een persoonlijk levensboek. U heeft de regie en bepaalt wat wel en niet er in mag. Nieuwsgierig of dat iets voor u is? Neem contact op met Anita van Dijck, tel. 070-3450947 of e-mail: anitavandijck@tele2.nl

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts