Margreet Dolman presenteert met co-host Mike Starink op zaterdag 30 november 2013 het Nationaal COC Songfestival in Maastricht. Merel Moistra zal voor COC Haaglanden haar beste beentje voorzetten. Het Songfestival vindt plaats in ‘La Bonbonnière’, de oude stadsschouwburg van Maastricht, met aansluitend de after-party op dezelfde locatie.

Merel Moistra

Comédienne en zangeres Merel Moistra maakte dit jaar indruk op de mainstage van het LesBian Festival in Den Haag. Merel begeleidt zichzelf op gitaar en drumstel. Ze is een veelzijdige ‘podium-vullende’ solo-artiest. Deze blonde bombshell is hardcore en soft-ice. Geen opgewarmde prak. Niet doorsnee. Creatief met een aanstekelijk geluid. Perfect om COC Haaglanden tijden het Songfestival te vertegenwoordigen met haar zelf geschreven nummer Tra-la-la. Een verrassing voor jury en publiek is gegarandeerd. Op naar de winst!

Korting op kaarten

Kaarten voor het festival zijn te koop op www.cocsongfestival.nl. Speciaal voor leden van COC Haaglanden kunnen we de kaarten voor 15,- euro aanbieden i.p.v. 22,50 euro. Wil je van dit aanbod gebruikmaken, stort dan per kaartje 15 Euro op rekeningnummer 643939, t.n.v. COC Haaglanden Den Haag, onder vermelding van je lidnummer en de tekst “COC Songfestival”.

merel

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts