Presentatie ‘Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen’

Op zondagmiddag 10 november a.s. wordt het boek ‘Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen’ van Eveline van de Putte gepresenteerd in Theater Concordia te Den Haag.  Onder het motto ‘Samen sterk voor roze ouderen’ verzorgen gastvrouw Dolly Bellefleur, kleinkunstenaar Max Douw, Tanja Ineke (voorzitter COC Nederland), Margo Niestadt (Roze50+) en vele anderen een feestelijk programma met een serieuze noot.

In ’Stormachtig Stil’ komen zevenentwintig oudere lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en een ‘moeder van’ aan het woord. Zij vertellen openhartig over hun stormachtige (liefdes)leven en hun eenzame strijd om zichzelf te kunnen zijn. Een kleurrijke reeks portretten, respectvol en integer in beeld gebracht door schrijfster en fotografe Eveline van de Putte.

Dit boek draagt bij aan kennis over en emancipatie van roze ouderen, een doelgroep die zich steeds duidelijker profileert binnen zorg en welzijn. ‘Stormachtig  Stil’ is interessant voor een breed publiek, en inspirerend voor hulpverleners, verpleegkundigen en vrijwilligers in zorginstellingen.

Datum: zondag 10 november 2013
Tijd: 15.00 – 17.00 uur (14.30 zaal open)
Locatie:  Theater Concordia, Hoge Zand 42 te Den Haag
Route – zie www.theater-concordia.nl

Wilt u aanwezig zijn bij de presentatie, graag reserveren – stuur daarvoor een e-mail naar: info@uitgeverij-xanten.nl.

Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen
Eveline van de Putte (tekst en fotografie), met een voorwoord van Arthur Japin
ISBN 9789491446085
verschijnt: 4 november 2013
prijs: € 21.95
Uitgeverij Xanten
www.uitgeverijxanten.nl

stormachtig_boek

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts