in Maastricht. U komt toch ook?

Spetterende finale en afterparty in La Bonbonnière

Over 2 weken zal het Nationaal COC Songfestival plaatsvinden in Maastricht. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via onze website www.cocsongfestival.nl

Tijdens het festival zullen 13 COC’s en andere belangenverenigingen strijden om de titel en de wisselbokaal. Het belooft een zeer divers programma te worden, variërend van poëzie tot rock en alles daar tussenin.

Via de site bestaat nu ook de mogelijkheid om alleen tickets voor de Pink-songfestival-afterparty te kopen! Tickets kosten €7,50 en zijn verkrijgbaar via onze tickets-pagina op www.cocsongfestival.nl; daarnaast ook verkoop aan de deur. Deze after-party zal duren tot maximaal 5u. Er is slechts een beperkte hoeveelheid kaarten beschikbaar, dus wees op tijd met het kopen van je kaartje.

Officiële pre-party op 29 November
De avond ervoor, op vrijdag 29 november, is er een welcome party voor deelnemers, bezoekers en andere songfestival-fanaten. Vanaf 20:00 uur draait onze DJ een mix van klassieke en moderne Eurovisie- en COC Songfestivalkrakers én met een vleugje Zweedse schlagers.

Kom in de songfestivalstemming in Café Rosé en begin het weekend met dé opwarmer voor het 19e Nationaal COC Songfestival! Café Rosé bevindt zich in het COC Limbuerg gebouw, Bogaardenstraat 43. Aanvang 20u tot 0.00u.

Vakjury nu ook met testosteron-input
Er diende nog een mannelijk jurylid plaats te nemen in de vakkundige jury en die hebben we gevonden in de persoon Rob Rebergen. Rob presenteerde het festival al 6 maal eerder als Tessa International (hostess en co-hostess). Rob heeft afscheid genomen van Tessa (hij was het korset aansnoeren zat) en zal zorgen voor de nodige testosteron-input in de vakjury.

Goed doel
Tijdens de avond willen we aandacht vragen voor Stichting Iranti. Iranti is een kleine organisatie van dappere lesbische activistes die de camera gebruiken om geweld tegen lesbische vrouwen en transgenders in Zuid Afrika aan de kaak te stellen. Geregeld worden lesbische vrouwen verkracht om hen te “genezen”van hun seksuele voorkeur, zgn. corrective rapes. Niet zelden eindigen deze verkrachtingen in moord. De vrouwen van Iranti maken korte filmpjes over deze misdaden en publiceren deze op internet, o.a. YouTube. Ook zijn er plannen om een radiostation op internet te starten. Iranti heeft geen structurele eigen inkomsten en is afhankelijk van giften en donaties.

Mogelijkheid Diner bij La Bonbonnière
In de brasserie van onze locatie zal deze avond de mogelijkheid bestaan een speciaal COC Songfestival menu te nuttigen. Meer informatie hierover treft u aan op onze website.

Nationaal COC Songfestival
Het Nationaal COC Songfestival is ooit in Limburg begonnen als een knipoog naar het grote Eurovisie Songfestival naar aanleiding van de teleurstellende 4 punten van Willeke Alberti in 1994. Inmiddels is het uitgegroeid tot een serieuze liedjeswedstrijd waar jaarlijks een groot aantal COC Afdelingen en andere homo-belangenorganisaties aan meedoen. Centraal staat ‘het roze lied’, originaliteit wordt hierbij extra gewaardeerd.

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts