COC Haaglanden is volop in beweging! Verbouwingsplannen staan in de steigers, de organisatie van Pride Den Haag 2024 is in volle gang en we intensiveren onze samenwerking met partnerorganisaties. Voor het succesvol realiseren van deze projecten hebben we echter een voltallig bestuur nodig. Ken jij iemand die perfect zou passen? Laat het ons weten! 

COC Haaglanden is per direct op zoek naar een:

De bestuursfuncties vragen 6-8 uur per week (indicatief), met flexibele tijdsindeling. De functies zijn vrijwillig, maar reis- en onkosten worden vergoed. Alle bestuursleden worden gekozen door de Algemene Ledenvergadering voor in principe een termijn van twee jaar.

Hoe start je dit avontuur?
Stuur jouw motivatie per e-mail naar secretaris@cochaaglanden.nl en laat weten voor welke functie je solliciteert. Uit de binnengekomen reacties maken we een selectie van kandidaten met wie we een intakegesprek zullen voeren. De deadline is vóór zondag 20 maart.

COC Haaglanden is een diverse vereniging waar iedereen welkom is. We streven naar inclusiviteit en moedigen mensen van alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren als ze willen bijdragen.

Schuif gezellig aan! 

Heb je vragen over een van de bestuursfuncties en/of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan nodigen we je graag uit om op woensdag 28 februari of 6 maart om 18.00 uur met ons mee te eten in het COC-café, samen met het huidige bestuur. Meld je wel even aan via cafe@cochaaglanden.nl voor het eten. 


Over COC Haaglanden
COC Haaglanden behartigt de belangen van de LHBTI+-gemeenschap in onze regio! Ondanks de vooruitgang die we hebben geboekt, blijft het helaas heel hard nodig om gezamenlijk op te komen voor onze rechten. De vereniging heeft aandacht voor jongeren & onderwijs, belangenbehartiging, politieke kwesties, 50-plussers, veiligheid, welzijn en meer!  

Blijf op de hoogte
Nieuwsgierig naar wat er zich afspeelt in het bestuur? Volg ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en/of abonneer je op de COC Haaglanden-nieuwsbrief

Op deze post kun je niet reageren

Recente reacties

Oudere posts