Wilt u ook uw collega-vrijwilligers uitnodigen? Wijs ze dan op dit bericht.

Alle vrijwilligers in Den Haag zijn welkom op het Haagse Helden Festival. De gemeente Den Haag bedankt vrijwilligers voor hun fantastische inzet. Er wordt groots uitgepakt tijdens één groot feest in New Babylon dat op vrijdagavond 12 december van 18.00 uur tot 22.00 uur exclusief voor vrijwilligers haar deuren opent.

Het festival komt snel dichterbij. Nog minder dan drie weken en het feest barst los. Er zijn al vele vrijwilligers die zich hebben aangemeld. Het kan zijn dat de uitnodiging nog niet onder uw aandacht is gekomen. Het programma is inmiddels verder ingevuld, daar vertellen we graag over.

Eerder maakten we bekend dat New Babylon, vlak naast het centraal station, als festivalterrein wordt ingezet voor intieme optredens van onder meer DOUWE BOB, ED STRUIJLAART, KRYSTL en NURLAILA KARIM. Er zijn workshops lachen, Taiji, pole fitness en leren draaien als een DJ. Stand up comedian NABIL AOULAD AYAD treedt op. Legendarische sporters, zoals ARNOLD VANDERLYDE en LEONTIEN VAN MOORSEL, inspireren met hun verhalen en gaan letterlijk met je sporten.

Uiteraard wordt iedere vrijwilliger verwend met gratis heerlijk gevarieerd eten en drinken. Daarnaast krijgt je als vrijwilliger een giftcard die tijdens het festival te verzilveren is. Het hele programma is te vinden op de Website, waar u zich met een eventuele introducé voor het festival kunt inschrijven. De introducé betaalt 10 euro, met gepast geld te voldoen bij de entree. Voor iedere bezoeker is er een ruim aanbod gratis eten en drinken. Nadat u zich heeft ingeschreven via de website, ontvangt u een bevestiging en vervolgens uw entreebewijs.

Wethouder Karsten Klein opent het festival om 18.30 uur. De beschikbare kaarten gaan hard! Schrijf je snel in via het Inschrijfformulier.

We hopen u te begroeten op het Haagse Helden Festival.

Website

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts