Beste leden, vrijwilligers en vrienden van COC Haaglanden,

Het is een vreemd jaar, 2020. Wederom zitten we met elkaar in een gedeeltelijke lockdown. Wederom hebben we ons café moeten sluiten en bijna al onze activiteiten moeten stilleggen.Als bestuur balen we daar natuurlijk van, want voor veel van jullie zijn onze activiteiten, een maaltijd en praatje in ons café van groot sociaal belang. Maar we weten dat we alleen met zijn allen dit virus eronder kunnen krijgen.

Ik hoop dat jullie en je naasten in goede gezondheid verkeren en mochten jullie behoefte hebben aan een luisterend oor, schroom dan niet met Tika van het maatschappelijk werk contact te zoeken. Zij maakt graag tijd voor een gesprek!

Dit jaar is voor mij persoonlijk ook wispelturig gebleken. Samen met mijn vriend hebben we recent ons eerste huis gekocht, in Amsterdam (sorry!), aangezien we beiden werken in de hoofdstad. Dat vrolijke nieuws werd helaas ondergesneeuwd door de constatering van kanker bij mijn vriend Luis. En al zijn de vooruitzichten vooralsnog positief, de diagnose heeft ons leven ingrijpend veranderd en ons gedwongen keuzes te maken. Ik heb besloten mijn voorzitterschap vroegtijdig neer te leggen. Op de eerstvolgende ledenvergadering neem ik van jullie afscheid als voorzitter en zullen jullie hopelijk een opvolger benoemen.

Weet dat ik het voorzitterschap als bijzonder eervol, leuk en betekenisvol heb ervaren. Ik heb de afgelopen periode ontzettend veel fijne leden en vrijwilligers leren kennen die me nauw aan het hart liggen. Ook mijn collega’s in het bestuur heb ik leren kennen als betrokken en gepassioneerd voor het werk van en voor onze community. U mag in uw handjes knijpen met deze toegewijde bestuurders – zeg ik natuurlijk volledig onbevooroordeeld!

Ik hoop dat we op een later moment persoonlijk afscheid van elkaar kunnen nemen.

Voor nu: let op jezelf, let op elkaar en blijf gezond!

Hartelijks,


Peter Scheffer (hij/hem)
voorzitter COC Haaglanden

Op deze post kun je niet reageren

Oudere posts